VOLG ONS OOK ONLINE
U bent hier: Home  »  Voor wie dit netwerk

Voor wie is dit netwerk? 

In eerste instantie is dit netwerk opgezet om innovatie op het gebied van IoT in de Achterhoek te versnellen. Door niet af te wachten wat er nu eerst is "de kip of het ei" hebben wij dit netwerk aangelegd met een eerste focus op de agrarische sector. Door de agrarische sector als speerpunt te kiezen heeft de Achterhoek zelfs een primeur: Het eerste agrarische (LoRa) testnetwerk ter wereld!

Ons LoRa-netwerk willen we inzetten als testnetwerk en stellen we beschikbaar aan onderwijsinstellingen en alle innovatieve bedrijven en organisaties in – en rondom de agrarische sector.

Uiteraard willen wij innovatieve ontwikkelingen in andere sectoren ook ondersteunen. Niet te vergeten de startups die wellicht door dit LoRa-netwerk hun ontwikkelingen kunnen versnellen.

Projecten / Organisaties die gebruik maken van het test-netwerk:

  • Interpolis
  • Waterschap Rijn IJssel
  • Het Internet Huis
  • HAS Den Bosch
  • Sibelco Steengroeve Winterswijk
  • Dorset ID

Kosten gebruik Test-netwerk

Met behulp van sponsoren hebben wij een dekkend Testnetwerk aan kunnen leggen in de Achterhoek. Om dit testnetwerk open te stellen voor, en operationeel te houden, vragen wij een bijdrage. Wij maken hierin wel onderscheid of een bedrijf met commerciële doeleinden test en onderwijs.
Graag komen wij met u in contact en maken voor u een passende offerte.

Stichting Sensornetwerk Achterhoek
Pastoor Vernooijstraat 16
7071 BR Ulft
Tel: +31(0)315 71 13 39
E-Mail: info@stichtingsensornetwerkachterhoek.nl

Wat kan het lora netwerk voor u betekenen?

Dit netwerk in de Achterhoek heeft een dekking van 1000 vierkante kilometer! Dat biedt vele mogelijkheden voor bedrijfsleven, overheid en onderwijsinstellingen op het gebied van technologie en innovatie. Voorbeelden kunnen zijn: het monitoren van fietsroutes m.b.v. sensortechnologie of het vinden van een parkeerplaats.

Afspraak of Offerte » Contact opnemen »

Stichting Sensornetwerk Achterhoek

Pastoor Vernooijstraat 16
7071 BR Ulft

Tel: +31(0)315 71 13 39
E-Mail: info@sensornetwerkachterhoek.nl
Copyright Stichting Sensornetwork Achterhoek 2017 - 2021 Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design