VOLG ONS OOK ONLINE
U bent hier: Home  »  Sponsoren

Sponsoren

Dit initiatief zou niet mogelijk zijn geweest zonder financiële ondersteuning van onze sponsoren. Gezamenlijk zetten wij ons in voor behoud van hightech kennis in de Achterhoek. Zodoende zetten we onze streek qua innovatie weer stevig op de kaart. We willen deAchterhoek een aantrekkelijke keuze maken voor afgestudeerden die een bijdrage kunnen leveren aan innovatie binnen onze streek. Op die manier kan de krimp binnen onze regio mogelijk een halt worden toegeroepen.

sponsoren

Naast de bedrijven die ons financieel hebben ondersteund zijn er ook een aantal bedrijven waar wij de antenne hebben mogen plaatsen.

kaart

Sibelco Winterswijk / PPF Doetinchem / ForFarmers Lochem / Gelre FM Groenlo / Hoog punt Aalten / De Marke proefboerderij Hengelo 

Wat kan het lora netwerk voor u betekenen?

Dit netwerk in de Achterhoek heeft een dekking van 1000 vierkante kilometer! Dat biedt vele mogelijkheden voor bedrijfsleven, overheid en onderwijsinstellingen op het gebied van technologie en innovatie. Voorbeelden kunnen zijn: het monitoren van fietsroutes m.b.v. sensortechnologie of het vinden van een parkeerplaats.

Afspraak of Offerte » Contact opnemen »

Stichting Sensornetwerk Achterhoek

Pastoor Vernooijstraat 16
7071 BR Ulft

Tel: +31(0)315 71 13 39
E-Mail: info@sensornetwerkachterhoek.nl
Copyright Stichting Sensornetwork Achterhoek 2017 - 2021 Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design